Неділя, 05.05.2024, 23.29.59

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Лютий » 22 » 1/4 фіналу Кубку з інтелектуального футболу
1/4 фіналу Кубку з інтелектуального футболу
15.06.04

17 лютого 2015 р. розпочались матчі 1/4 фіналу І кубку з інтелектуального футболу серед команд учнів Берездівського НВК. 

На цьому етапі змагання мали зіграти дві команди, що подолали 1/8 фіналу та 6 команд, що посіли 1-6 місця у Чемпіонаті.  

Першою відбулась зустріч між командами 3 та 6 класів. Ця зустріч була особливою з тієї причини, що команди стали кращими у чемпіонатах своїх вікових ліг. У підсумку гра між командами була справді гідна фіналу Кубку. З перших запитань ініціативою у матчі заволоділи шестикласники. На правах фаворита матчу вони навіть не дали оговтатись третьокласникам, які до цього часу ще не зустрічались з настільки сильним суперником. Вже у першій половині і тайму шестикласники могли тричі відзначитись у воротах третьокласників. Але їхнім планами двічі завадила голкіпер команди 3 класу Анастасія Васильчук та одного разу штанга воріт. Натомість єдина контратака, яку результативно завершив третьокласник Олександр Опанасюк завершилась взяттям воріт команди 6 класу наприкінці тайму. ІІ тайм розпочався знову з атак шестикласників, які двічі намагались відзначитись на початку тайму. Але і цього разу Анастасія Васильчук була на висоті. Гравці її команди знову провели небезпечну атаку у відповідь. Та цього разу Яна Пасечник не схибила та впевнено відбила м'яч. Така гра капітана команди надихнула гравців на останній штурм воріт супротивника, який завершився точним ударом Дениса Власюка наприкінці матчу, що зафіксував нічийний результат. Тому команди були змушені грати додатковий тайм, у якому третьокласники всі сили кинули на захист власних воріт, шестикласники ще двічі били у ворота противників. Та їхні спроби були марними через впевнену гру голкіпера третьокласників. Потім була неймовірна серія післяматчевих пенальті, у яких перемагає та команда, яка виграє одне протистояння. Та м'яч не хотів вперто летіти у ворота. В більшості випадків причиною цього стали невпевнені удари гравців у ворота. Але не останню роль зіграли і голкіпери обох команд. Проте протистояння рано чи пізно мало таки завершитись. Після десятої командної спроби гравець третьокласників Діана Герасимчук влучно пробила у ворота суперників. гравець шестикласників Яна Пасечник теж відмінно справилась з завданням, але і цього разу Анастасія Васильчук продемонструвала відмінні знання англійської мови та подарувала своїй команді таку неочікувану перемогу. 

Врешті-решт не було краю емоціям радості для третьокласників,  які вибороли путівку у 1/2 фіналу. Прямо протилежними емоції переважали серед шестикласників, які не могли повірити у те, що програли. Та в будь-якій грі має бути переможець, а результат часто буває непередбачуваним, незважаючи на вік та силу учасників. 

Статистика матчу:

"Динамо" (6 клас) - "Динамо" (3 клас) 1:2 (1:1 - основний час, 0:1 - у серії післяматчевих пенальті)

М'ячі забили: Денис Власюк, 19 - Олександр Опанасюк, 9

Жовті картки:
Удари у ворота в основний час: 6:2

Удари у ворота в додатковий час: 2:0

Серія післяматчевих пенальті:

"Динамо" (3 клас) - "Динамо" (6 клас) 1:0

Динамо (3 клас) 1. - ; 2 - ; 3 - ; 4 - ; 5 - ; 6 - ; 7 - ; 8 - ; 9 - ; 10 + .

Динамо (6 клас) 1. - ; 2 - ; 3 - ; 4 - ; 5 - ; 6 - ; 7 - ; 8 - ; 9 - ; 10 - .

Удари у серії післяматчевих пенальті: 2:8

Удари виконували:

1.

Анастасія Васильчук - мимо воріт;

Денис Власюк - відбив воротар.

2.

Максим Зінчук - мимо воріт;

Назар Корнійчук - відбив воротар.

3. 

Євгенія Яцюк - мимо воріт;

Яна Пасечник - мимо воріт.

4. 

Олександр Опанасюк - мимо воріт;

Олександра Закалюжна - відбив воротар.

5. 

Діана Герасимчук - відбив воротар;

Ольга Хомич - відбив воротар.

6.

Анжела Кравчук - мимо воріт;

Владислав Кравчук - відбив воротар.

7.

Юлія Хомич - мимо воріт;

Святослав Ковальчук - мимо воріт.

8..

Олександр Опанасюк - мимо воріт;

Денис Власюк - попав у штангу.

9. 

Максим Зінчук - мимо воріт;

Назар Корнійчук - відбив воротар.

10.

Діана Герасимчук - забила гол;

Яна Пасечник - відбив воротар.

Склад команди "Динамо" (6 клас): Яна Пасечник (капітан команди), Святослав Ковальчук, Назар Корнійчук, Олександра Закалюжна, Денис Власюк, Ольга Хомич, Ганна Прокопченко (Віталій Гриценюк, Владислав Кравчук) 

Склад команди "Динамо" (3 клас): Олександр Опанасюк (капітан команди), Максим Зінчук, Євгенія Яцюк, Анастасія Васильчук, Діана Герасимчук, Юлія Хомич, Анжела Кравчук.

У ІІ матчі туру зустрілись команди 9 та 10 класів. У цьому матчі фаворитом вважалась команда 9 класу, яка здобула срібло попереднього Чемпіонату. Та й команда 10 класу не особливо сперечалась з цим фактом. Богдан Дідушок, який замінив відсутнього капітана, зумів організувати на гру лише 6 гравців та організував гру команди від захисту, координуючи дії гравців як голкіпер команди. Дев'ятикласники ж не стали відкладати справу у довгий ящик та взялися за атакувальні дії. Чотири рази гравці команди били у ворота супротивників протягом І тайму. Двічі десятикласників рятував капітан команди, а ще двічі - штанга. А коли в ІІ таймі Богдан Дідушок відбив м'яч черговий раз, то так святкував цей вчинок, що заробив жовту картку. Та ця ейфорія передалась гравцям його команди, які у другій половині тайму тричі пробили у площину воріт суперника. Двічі їхнім ударам бракувало везіння, але втретє (на передостанньому запитанні матчу), коли захисник команди Андрій Бершеда пробив зі штрафного, а нападник Віталій Пилипчук скоригував політ м'яча у ворота, голкіпер дев'ятокласників Олександр Возлюк не зумів справитись з ударом. Капітан команди 9 класу Ольга Охота спробувала зрівняти рахунок зі штрафного на останньому запитанні гри, але і цього разу Богдан Дідушок парирував удар, подарувавши команді таку несподівану перемогу. Для дев'ятокласників спрацювало старе футбольне правило, а десятикласники пройшли у наступну стадію змагань.

Вибув вже другий фаворит змагань. Якщо далі так піде справа, то у 1/2 фіналу не потрапить жоден призер попереднього Чемпіонату. 

Статистика матчу:

"Ліверпуль" (9 клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 0:1

М'ячі забили: Віталій Пилипчук, 20

Жовті картки: Богдан Дідушок, 13
Удари у ворота: 6:2

Склад команди "Ліверпуль": Ольга Охота (капітан команди), Дмитро Хомич, Олександр Возлюк, Олена Яцюк, Володимир Пекач, Лариса Ніжнік, Анастасія Степанюк. 

Склад команди "Манчестер Сіті": Богдан Дідушок (капітан команди), Олександр Ємець, Андрій Бершеда, Юрій Дьомін, Петро Нікітін, Віталій Пилипчук.

20 лютого 2015 р. відбувся матч між командами 8 та 5 класів. Ця гра мала розставити всі крапки у протистоянні цих команд. Адже у Чемпіонаті зустріч завершилась нічиєю. З перших же запитань обидві команди кинулись в атаку. Першими гостро пробити у ворота зуміли восьмикласники. Але впевнена гра Ганни Зінчук  перекреслила їхні сподівання на швидкий гол. Натомість перший небезпечний удар команди "Шахтар" завершився взяттям воріт. Капітан восьмикласників Діана Рабченюк у тій ситуації не зуміла нічого вдіяти. На початку ІІ  тайму команди знову обмінялись небезпечними випадами. Та цього разу удача посміхнулась гравцям "Челсі". У відповідь п'ятикласники вчинили справжній штурм воріт супротивників, вдаривши у ворота двічі за 2 запитання. Та одного разу штанга, а іншого - голкіпер восьмикласників врятували команду від гола. У додатковому часі стало зрозуміло, що жодна з команд не має бажання брати участь у післяматчевій лотереї. Першою в історії додаткового часу гол забила гравець восьмикласників Оксана Авдієнко. П'ятикласники не збирались здаватись. І вже у доданий час доданого часу (вибачте за тавтологію) Ольга Стецюк зі штрафного зрівняла рахунок. Але вже на наступному запитанні хет-рик у матчі оформила Оксана Авдієнко, яка вирвалась у лідери бомбардирів сезону. У відповідь Ольга Стецюк знову гостро пробила зі штрафного, але вчасна заміна голкіпера призвела до того, що Максим Хоміч впевнено відбив удар та вивів команду 8 класу у наступну стадію змагань.     

Статистика матчу:

"Челсі" (8 клас) - "Шахтар" (5 клас) 3:2 (1:1 - основний час, 2:1 - додатковий час)

М'ячі забили: Оксана Авдієнко, 14, 25, 29 - Юлія Поліщук, 8, Ольга Стецюк, 28

Жовті картки: 
Удари у ворота: 2:4

Удари у ворота в додатковий час: 2:2

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Юлія Данильчук, Максим Стасюк, Вадим Гонсеркевич, Оксана Авдієнко, Максим Хоміч

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Юлія Поліщук, Владислав Нікітін, Ірина Шашко, Ольга Стецюк, Любов Корнійчук, Дарина Одольчук.

21 лютого 2015 р. відбувся останній матч 1/4 фіналу. У грі між командами 7 та 11-Б класів явним фаворитом були призери Чемпіонату - семикласники. Але з різних причин гравці цієї команди не змогли зібратись на матч ні найсильнішим складом, ні у повному складі. Натомість одинадцятикласники підсилили свою команду двома гравцями з паралельного класу. Та все ж першими провели небезпечну атаку семикласники. Але голкіпер "Динамо" відбив удар і одинадцятикласники перехопили ініціативу у матчі. Особливо постарався нападник Іван Матвійчук, який двічі зумів відзначитись у воротах суперників. Рахунок взагалі міг бути розгромним, якби не гра на останньому рубежі Анни Яцюк. Гравці її команди ще двічі гостро атакували у ІІ таймі, але не змогли змінити рахунок, подарувавши одинадцятикласникам квиток в 1/2 фіналу. До речі, у Кубку це вже другий "Реал", який здолала команда 11-Б класу.

Статистика гри:
"Реал" (8 клас) - "Динамо" (11-Б клас) 0:2

М'ячі забили: Іван Матвійчук, 8, 19

Жовті картки: 
Удари у ворота: 3:5

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Марія Бражук, Ганна Тимчук, Анастасія Шашко, Віталій Корженко, Віктор Бондарук.

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Марія Гіжицька, Іван Матвійчук, Тарас Щур (Дмитро Антошко), Олександр Степанюк, Ганна Охота, Катерина Цимбалюк.

 Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 500 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015