Четвер, 02.05.2024, 11.39.42

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Лютий » 27 » 1/2 фіналу Кубку з інтелектуального футболу
1/2 фіналу Кубку з інтелектуального футболу
20.33.05

26 лютого 2015 р. відбулися матчі 1/2 фіналу Кубка. У цих зустрічах грали команди, що подолали 1/4 фіналу Кубку. Першими зіграли команди 8 та 3 класів. Восьмикласники на цій стадії змагань залишились єдиною командою, що здобула призове місце у Чемпіонаті та не вилетіла з розіграшу Кубку. Інші 3 призери Чемпіонату програли свої матчі у 1/4 фіналу. Тому гра з третьокласниками мала б стати для команди "Челсі" легкою розминкою. Тому восьмикласники не стали відкладати справи на потім і розпочали активні атакувальні дії біля воріт супротивників. Це їм вдавалось легко. Не останньою причиною вдалих дій команди "Челсі" в атаці стала також відсутність одного захисника у "Динамо". Але надійно грала голкіпер команди Анастасія Васильчук. Тому восьмикласникам вдалось забити гол лише з третьої спроби. Та все ж вони повністю контролювали перебіг подій на полі і не турбувались з того, що з наступних трьох їхніх ударів Анастасія Васильчук відбила знову два, а третій - влучив у штангу. Та й третьокласники не дуже старались забити гол у відповідь, а лиш зрідка проводили контратаки. Але після завершення основних запитань гравці обох команд вперто не бажали давати правильні відповіді, щоб завершити матч. Низка взаємних помилок призвела до того, що на третьому доданому запитанні небезпечно зі штрафного пробила Євгенія Яцюк. Голкіпер "Челсі" Діана Рабченюк, яка впевнено провела весь матч, певно розгубилась від несподіванки та пропустила гол. Максим Хоміч у відповідь теж пробив небезпечний штрафний, але на місці була голкіпер "Динамо". У додатковому часі все кардинально змінилось. Окрилені успіхом третьокласники взялись за справу і двічі завдали ударів у ворота супротивників. Перший удар Діана Рабченюк відбила, а з другим - не справилась. Натомість гравці її команди не змогли створити жодного серйозного моменту біля воріт супротивників.Тому у фіналі гратиме дебютант змагань - команда "Динамо" (3 клас).   

Cтатистика матчу:

"Челсі" (8 клас) - "Динамо" (3 клас) 1:2 (1:1 - основний час, 0:1 - у додатковий час)

М'ячі забили: Вадим Гонсеркевич, 6 - Євгенія Яцюк, 24, 30

Жовті картки:
Удари у ворота в основний час: 7:3

Удари у ворота в додатковий час: 0:2

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Дарина Гіжицька, Олександра Кондратьєва, Вадим Гонсеркевич, Оксана Авдієнко, Максим Хоміч

Склад команди "Динамо" (3 клас): Олександр Опанасюк (капітан команди), Максим Зінчук, Євгенія Яцюк, Анастасія Васильчук, Діана Герасимчук, Анжела Кравчук.

У іншому матчі зустрілись команди, які провалили Чемпіонат та кинули всі сили на Кубок. Крім того, команди 10 та 11-Б класів грають майже за однаковим стилем гри при дуже подібній тактиці. тому зустріч мала бути надзвичайно цікавою. Але команда 10 класу ледве зібрала на гру лише 5 гравців. Та навіть у меншості десятикласники дали бій і забили швидкий гол вже на другому запитанні. Далі команди позмінно атакували. Але надійно захищали останні рубежі голкіпери обох команд.  З кожним запитанням гра набувала все гострішого характеру. Тому на 18 запитанні після чергового гострого моменту суддя матчу був змушений показати жовті картки двом найактивнішим у суперечках гравцям з кожної команди. Лише на останньому запитанні матчу гравцю одинадцятикласників Дмитру Антошку вдалось зрівняти рахунок та перевести гру в овер тайм. У додатковому таймі першими зі штрафного вдарили у ворота гравці команди "Манчестер Сіті", але голкіпер одинадцятикласників Ольга Ягода впевнено відбила удар і розпочала атаку своєї команди, яку результативно завершив кращий бомбардир команди Іван Матвійчук. Тому у фіналі очікуємо вже друге за Кубок дербі команд "Динамо" - наймолодших та найстарших учасників змагань.  

Cтатистика матчу:

"Манчестер Сіті" (10 клас) - "Динамо" (11-Б клас) 1:2 (1:1 - основний час, 0:1 - у додатковий час)

М'ячі забили: Вадим Пилипчук, 2 - Дмитро Антошко, 21, Іван Матвійчук, 26

Жовті картки: Богдан Дідушок, 18 - Марія Гіжицька, 18
Удари у ворота в основний час: 4:3

Удари у ворота в додатковий час: 1:1

Склад команди "Манчестер Сіті": Богдан Дідушок (капітан команди), Олександр Пекач, Андрій Бершеда, Максим Самковський, Віталій Пилипчук.

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Ольга Ягода, Марія Гіжицька, Іван Матвійчук, Дмитро Антошко, Лілія Левчук (Тарас Щур), Катерина Цимбалюк.

 Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 495 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015