Вівторок, 16.04.2024, 09.42.17

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Квітень » 2 » Гіркий присмак поразки
Гіркий присмак поразки
00.15.56

26 березня 2014 р. футбольна команда берездівських дівчат вирушила до м. Славута. Наші футболістки змагались за Кубок міста Славути. Крім нашої команди, учасниками цих змагань стали представниці з Славути, Крупця та Улашанівки. Дівчата поставились до змагань серйозно. Тому наші суперниці з Улашанівки, що виглядали трохи розгубленими, програли з розгромним рахунком, пропустивши за матч 5 сухих м'ячів. Найбільше постаралась красуня і просто чудова футболістка Тетяна Туринська, яка відзначилась у цій грі тричі. Ще по одному голу забили Надія Гнесь та Іванна Прокопченко. Наступними нашими суперницями стали футболістки з Крупця, рівень гри яких теж бажає кращого. На фоні цієї команди наша гра була просто неперевершеною. Тому берездівчанки просто декласували суперниць з рахунком 8:0! У цьому матчі забивали мало не всі члени команди. Та все ж найбільше знову постаралась Тетяна Туринська. Ця гра надала нам впевненості у тому, що рівних на цьому турнірі нам немає. Такий настрій у підсумку зіграв з нами злий жарт, хоч і налаштовувались на останню гру ми серйозно.  Адже в останньому матчі ми зустрічались з господарями змагань. Команда Славути завжди відзначається високим рівнем підготовки. І цього разу суперниці показали гарну гру, перемігши нас з рахунком 3:1. За нашу команду знову відзначилась Тетяна Туринська. Ми були дуже розчаровані таким результатом, віддавши І місце славутчанкам. Адже протягом багатьох років не програвали на навіть на обласному рівні. Але на помилках вчаться. ІІІ місце ж у цих змаганнях виборола команда з Улашанівки. Але і ми не залишились без найвищих нагород. Кращим захисником турніру стала все та ж Тетяна Туринська. Та все ж гіркий присмак поразки таки залишився.

   Анастасія Степанюк, юнкор проекту, учениця 8 класу


 



 

Категорія: Наша школа | Переглядів: 568 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015