Середа, 17.04.2024, 01.20.56

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Серпень » 11 » Живи та квітни, Україно!
Живи та квітни, Україно!
08.26.10

День Незалежності – це свято, яке в історію України вписав кожен із нас своєю боротьбою, чесною працею чи тихою молитвою. Це є вираженням історичного прагнення нашого народу до свободи, умовою втілення його бажання бути справжніми господарями на власній землі!

 До цієї дати працівники освіти та культури організували і провели 10.08.2016 року  мистецькій захід «Живи та квітни, Україно!», який проходив в Берездівському будинку культури.

Захід проводився з метою виявлення і підтримки юних талантів та обдарувань, сприяння духовно-моральному, естетичному вихованню дітей, формуванню правової культури.

Окрасою заходу стала композиція захисникам Незалежної України «Любимо! Віримо! Чекаємо!» виготовлена за пропозицією активної жительки села Берездів Кравченко Надії Василівни.

У процесі творчості дитина розвивається інтелектуально і емоційно, визначає своє ставлення до життя і своє місце в ньому, набуває досвіду колективної взаємодії, удосконалює навички роботи з різними інструментами і матеріалами, своє вміння володіти тілом, голосом, мовою і т.д. Чим більша палітра творчих технік у дитини, тим більш різносторонньою і вправною вона стає. Під час перегляду виставки кожен мав змогу ознайомитися з малюнками, виробами в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва, витворами з паперу тощо. А також  було представлено  різноманітність сюжетів, технік виконання, барвистість і безпосередність дитячого сприйняття світу. Яскраві роботи представили Горицький, Мирутинський, Хвощівський, Сьомаківський, Великоправутинський, Малоправутинський, Берездівський, Ставичанський, Дяківський  навчальні заклади.

Оригінальністю відрізнялися роботи «Листівка - вишиванка» виготовлені відвідувачами бібліотеки с. Берездів під керівництвом Прилуцької Н.В. Слід відзначити співпрацю сільських бібліотекарів з навчальними закладами.

Одночасно з виставкою проходив майстер - клас з виготовлення державної символіки і оберегів. Діти і дорослі навчалися виготовленню виробів: технікою модульного оригамі (Войтюк Софія, учениця 8 класу, Великоправутинського НВК); квілінгу (Гармель Юлія Сергіївна, вихователь ДНЗ, Мирутинського НВК); виготовлення ляльки - мотанки (Гупалюк Ольга Леонідівна, викладач художнього класу Берездівської дитячої школи мистецтв). На згадку про спільну творчість майстрині фотографувалися з виробами, які вони виготовили власноручно.

До таких заходів мають активно приєднуватись працівники освіти та культури усіх закладів громади. Ми маємо знайти час для поєднання з мистецтвом, сприяти розвитку творчості, духовно збагатитись самим та долучати до цього молодь. Виставка діятиме до 24 серпня. Запрошуємо усіх бажаючих.

Ми віримо в майбутнє України і бажаємо, щоб свято Незалежності принесло в українські родини щастя, добро, мир та любов. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння.

Мурчук Тетяна Антонівна, методист відділу

Категорія: Наше село | Переглядів: 566 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015