Субота, 20.04.2024, 11.39.13

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2010 » Грудень » 4 » Трагедія у нашому селі
Трагедія у нашому селі
11.14.23

У ніч з 3 на 4 грудня 2010 р. у селі Берездів Славутського району Хмельницької області сталась справжня трагедія: згоріла церква Святого Великомученика Дмитрія Сулумського. 

Як повідомили у Головному управління МНС у Хмельницькій області, вогнем знищено покриття, перекриття в допоміжних приміщеннях загальною площею 34 м2 . Збиток – встановлюється. Причина пожежі – коротке замикання електромережі. Пожежу ліквідовували чотири пожежні відділення самостійних державних пожежних частин №11, 17, 6, 8 та пожежні двох місцевих пожежних команд селищ Піддубці та Ганопіль. Нещасних випадків на пожежі не було.

Очевидним є той факт, що лише силами людей з пожежою після виявлення займання не справитись, а поки пожежники дістались до місця пожежі у складних погодніх умовах за 35 км. з міста Славута та бл. 50 км. з міста Нетішин та з інших ПЧ то вже пожежу не змогли зупинити. А місцеву пожежну частину було ліквідовано за кілька днів до пожежі... 

Фото з пожежі Ви зможете знайти за цим гіперпосиланням. Ми їх не розміщаємо з етичних міркувань. 

Категорія: Наше село | Переглядів: 722 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
1 dimoz  
0
А есть фото церкви пiд час пожежi?

3 berezdiv  
0
Особисто я не фотографував і не збираюсь. Тому що, вважаю такі речі неетичними.

2 Натусік  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015