Субота, 20.04.2024, 06.23.09

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2013 » Листопад » 25 » Розбита мрія
Розбита мрія
22.59.57

Футбол - найкраща тема для обговорення. Це спорт, що об'єднує різних людей. Особливо це яскраво видно під час найвідповідальніших матчів. І цю думку підтвердили матчі відбірного раунду кваліфікації на Чемпіонат світу 2014 року між збірними України та Франції, за перебігом яких спостерігали чи не всі українці. Вболівальники та люди, які не цікавляться футболом - ніхто не залишився байдужим. Хтось дивився матч на стадіоні, інші перед екраном телевізора чи в он-лайн трансляції з монітора ПК. Дехто взнав результат від знайомого чи в ЗМІ, але жоден українець не залишився осторонь. Перший матч відбувався 15 листопада у м. Київ на НСК "Олімпійський". Погляди жителів великих міст та маленьких сіл були зосереджені саме там. Жителі нашого села теж активно обговорювали майбутнє протистояння напередодні матчу. Окремі навіть планували поїхати у Київ щоб повболівати за збірну на стадіоні. Та більшість вболівальників були розчаровані непомірно великими цінами на квитки, які перекупники продавали в рази дорожче від номінальної вартості. А ті щасливчики, кому вдалось купити квитки через Інтернет чи знайомих не пожалкували. Стадіон був заповнений вщерть. Матч був дуже напружений, але водночас захоплюючий і хвилюючий, позитивні емоції переповнювали наші серця. Адже наші гравці, виконуючи настанови мудрого тренера збірної Михайла Фоменка,  боролись як востаннє та приголомшили пихатих французів своєю самовіддачею, виборовши переконливу перемогу. А голи Романа Зозулі та Андрія Ярмоленка подарували надію на вихід у фінальну частину чемпіонату світу. Та все змінилось через чотири дні. Є різні думки стосовно того, що сталося у Франції. Але якою б не була правда, поразка з рахунком 0:3 та невпевнена гра збірної повернула усіх з небес. Так матч видався важким, гравці боролись так як і в першому матчі, "вигризали зубами" м'яч у суперників, але щось пішло не за нашим сценарієм, Так можна звинувачувати у всьому фортуну, що не хотіла в той вечір нам посміхатись. Але, чесно кажучи, не таку гру всі очікували побачити від футболістів, які спочатку подарували надію, а потім так болісно програли. Події того матчу ще довго будуть озиватись в серцях вболівальників, які після матчу були настільки приголомшені, що й обговорювати не могли, те що сталося, приходячи до тями від потрясіння. Залишається лише надіятись, що наступний відбірковий турнір наша збірна подолає, і ми вболіватимемо за українців у фінальній частині Чемпіонату світу-2018.

Анастасія Степанюк, юнкор проекту, учениця 8 класу 

Категорія: Особливий погляд | Переглядів: 503 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015