Субота, 20.04.2024, 00.27.41

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Березень » 3 » Результати участі учнів Берездівського НВК у ІІІ (обласному) етапі шкільних учнівських олімпіад
Результати участі учнів Берездівського НВК у ІІІ (обласному) етапі шкільних учнівських олімпіад
19.01.47
Учні Берездівського НВК вибороли право виступати за Славутський район на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з різних предметів.

19 січня 2014 р. відбувся І (теоретичний) тур олімпіади з педагогіки та психології. Учень 11-А класу Берездівського НВК Ярослав Захарчук, який готувався до олімпіади разом з практичним психологом Раїсою Миколаївною Хомич, з результатом  45,9 балів з 60 можливих  виборов право виступати у ІІ (практичному) турі, що відбувся 28 січня 2014 р. Ярослав провів міні-урок у 4 класі та здобув ІІІ місце у підсумку. Підсумковий протокол знаходиться на веб-сайті Предметні олімпіади в Хмельницькій області.

25 січня 2014 р. відбулась олімпіада з російської мови та літератури. ІІІ місце з результатом 29 із 75 можливих балів здобула учениця 11-Б класу Ніна Купріянець, яку підготувала до олімпіади вчитель російської мови Світлана Володимирівна Мосіюк. Також участь в обласному етапі взяла Ганна Охота (10-А клас). Підсумки олімпіади можете переглянути на веб-сайті Предметні олімпіади в Хмельницькій області.

1-2 лютого 2014 р. відбулись обласні етапи олімпіад з хімії, інформатики, географії.

Учасницею олімпіади з хімії стала учениця 11-А класу Наталія Новицька. З підсумковим протоколом за участь у І та ІІ турі олімпіади можна ознайомитись  на веб-сайті Предметні олімпіади в Хмельницькій області. 

Участь в олімпіаді з інформатики взяв учень 11-А класу Ярослав Захарчук. Більш детальна інформація про підсумки олімпіади знаходиться  на веб-сайті Предметні олімпіади в Хмельницькій області. 

Учасницею обласного етапу олімпіади з географії стала учениця 10-А класу Ганна Охота, здобутки якої можна переглянути  на веб-сайті Предметні олімпіади в Хмельницькій області. 

8 лютого 2014 р. відбувся І тур обласної олімпіади з інформаційних технологій. Учасниками олімпіади стали Катерина Пасечник (10-А клас) та Ярослав Захарчук (11-А клас). Більш детальну інформацію про успіхи наших учасників можна дізнатись на веб-сайті Предметні олімпіади в Хмельницькій області.

1-2 березня 2014 р. відбулась обласна олімпіада з трудового навчання. Учасником від Славутського району став Вадим Семенюк. Результати олімпіади розміщені на веб-сайті Предметні олімпіади в Хмельницькій області.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"     

Категорія: Наша школа | Переглядів: 687 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015