П'ятниця, 19.04.2024, 13.08.19

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2017 » Квітень » 23 » Похід на Суми: День V
Похід на Суми: День V
14.45.03

В останній день турніру відбувся фінал ТЮЖу, в якому змагались відразу 3 команди з м. Харків і команда з м. Луцьк. Ми, звісно, вболівали за волинян, тактика і виступи яких є не лише ідеальними, а й справді інноваційними. Ті нововведення, які вони запропонували на турнірі, задаватимуть ритм наступному. Тому цілком заслужено саме команда "Четверта влада" з Луцька вдруге поспіль святкувала перемогу. Ми ж теж не залишились без нагород. Грамоти та призи нам вручав генеральний директор телеканалу «Тоніс» Олександр Бутко. Виявилось, що в індивідуальній номінації "Кращий дебютант турніру" І місце виборола Лариса Ніжнік, яка зібрала найкращі оцінки членів журі. Олена Яцюк отримала іменний диплом за участь у творчому конкурсі. Кожен учасник команди був нагороджений командними дипломами за активну участь, цінними призами, подяками для спонсорів команди. Але ціннішими за дипломи і призи ми вважаємо слова Олександра Бутка, який висловив жаль з приводу того, що не бачив виступи нашої команди, розповів про те, з яким захватом про "Березове диво" розповідають інші члени журі, сказав, що дуже радий з того, що в турнірі вперше на рівні з іншими взяла участь команда з села і побажав нам приїхати на XIV ТЮЖ. До його слів приєднались і господарі турніру, які назвали нас найпозитивнішою командою турніру і теж запросили до участі у наступних ТЮЖах. Приємно здивували і представники Сумського державного університету, які підготували спеціальний приз - футболки з логотипом СумДУ саме для нашої команди. Ми ж хочемо подякувати організаторам турніру за прекрасні умови, журі - за чесне суддівство, а іншим учасникам - за досвід змагання та приємне спілкування після дебатів.

Команда "Березового дива"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 604 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015