Вівторок, 16.04.2024, 17.18.01

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2017 » Квітень » 23 » Похід на Суми: День ІV
Похід на Суми: День ІV
10.45.35

Четвертий день турніру виявився для нашої команди розвантажувальним. Оскільки ми не пройшли до 1/2 фіналу, вирішили дещо урізноманітнити програму турніру, додавши до майстер-класів власну програму, головна ідея якої полягала у знайомстві з Сумами. Місто зустріло прохолодною погодою з незначним дощиком, що з хвилини на хвилину мав перетворитись на зливу. Але сталось диво і виглянуло сонце, дозволивши познайомитись з архітектурою міста, визначними пам'ятками, фонтанами, пам'ятниками та скульптурами. Найбільше нам усім сподобалось у парку "Казка", де на кожному кроці настрій підіймали різні цікавинки. 

Також приємно вразила архітектура міста Суми, в якому сучасність органічно поєднується з минулим. 

Сповнені емоцій та нових вражень, втомлені від довгої прогулянки містом ми ледве не забули про основну програму ТЮЖу. Проте і там теж усе встигли, зморившись до кінця робочого дня остаточно. Та вже через годинку після завершення робочого дня розпочався вечір, що приніс нам нові знайомства, обговорення ігрового дня з півфіналістами і спілкування з новими друзями. 

Команда "Березового дива" 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 533 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015