Середа, 24.04.2024, 11.19.37

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Січень » 22 » Перед минулим зніміть капелюхи, перед майбутнім засукайте рукава
Перед минулим зніміть капелюхи, перед майбутнім засукайте рукава
20.31.14

Дуже влучний вислів, чи не так, друже? Звичайно, у кожного з нас є своє майбутнє, є й своє власне минуле. Але не варто забувати, що між майбутнім і минулим існує тісний взаємозв’язок сьогодення. І саме від дня сьогоднішнього залежить, яким буде наш наступний день. А сьогодення-то в наших руках. В руках кожного з нас. У одному мудрому вислові говориться, що минуле ніяк не зміниш, а в майбутнє ніяк не зазирнеш. Тому я вважаю, що слід жити теперішнім днем. Минуле – це ніби вогонь. Інколи яскравий, в більшості – блідий. Він зігріває тебе впродовж всього життя. Майбутнє - це ніби повітря. Його не бачиш, але відчуваєш. Відчуваєш, що воно поряд. Поряд з тобою. Без нього життя неможливе, воно дає надію на краще життя. Минуле вже пролетіло повз тебе. Воно більш не повернеться. Тому, будь-ласка, зніми перед ним капелюха. Зніми за всі радості, помилки, щастя, невдачі, безцінні життєві  уроки. А перед майбутнім, мій друже, засукай рукава. Тому що невідомо яким саме воно буде. Але я відкрию таємницю. Твоє майбутнє буде таким, яким зробиш його сам. Так, саме ти. Щоб бути впевненим в своєму майбутньому, потрібно працювати задля свого ж добра. Потрібно навчатися, щоб потім  мати хорошу роботу. Потрібно вміти слухати, щоб стати людиною. Потрібно йти тільки вперед. Але й не забувати, що зупинка – це теж частина подорожі. Потрібно… потрібно… потрібно… Тому наостанок я  хочу побажати кожному читачеві яскравого та теплого минулого й свіжого та чистого майбутнього. Удачі!             

Ганна Охота, юнкор проекту, учениця 10-А класу

Категорія: Особливий погляд | Переглядів: 1051 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015