Четвер, 25.04.2024, 13.30.14

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Серпень » 25 » Патріотичний велопробіг
Патріотичний велопробіг
14.39.36

Що об’єднує калину, прапор України та велосипед? Впевнений, що можна придумати багато різних відповідей. Але майже кожен житель Берездівської сільської ради знає відповідь на це просте запитання. Через те, що усіх мешканців нашої об’єднаної територіальної громади 23 серпня 2016 року поєднав велопробіг «Наші серця – тобі, Україно!», учасниками якої стали усі патріоти рідної землі, яким небайдужа подальша доля нашої країни. Здавалося б, дуже пафосні слова для звичайної акції. Але проста за задумом та нескладна в організації ідея допомогла багато що зрозуміти, усвідомити та переосмислити. Акція, учасниками якої стали представники молоді та старшого покоління, звела докупи різних за світоглядом людей. Один поважає та цінує Прапор України, доводячи це кожен день своїми вчинками, а інший носить його як модний аксесуар лише у святкові дні. Хтось тримав Прапор України біля серця під час найгарячіших боїв у зоні АТО, а хтось не підняв синьо-жовтий стяг у мирному небі над державною установою. Кожен вчиняє так, як йому дозволяє власна совість. Але під нагайками не сформується нове суспільство, не виховаються гідні громадяни вільної країни. Це усім нам допомогла усвідомити Революція Гідності, у цьому ще раз переконались учасники велопробігу, учасниками якого стали понад 150 осіб, які взяли участь у акції не з примусу, а тому, що їм так веліло власне серце. І не важливо, у яку сторону громади, з якого села чи місця їхав учасник. Головне, що усіх нас єднала невидима, але надзвичайно потужна сила – любов до рідної землі, що ніби жилами розтікалась у чотирьох напрямках маршрутів, що завершувались у крайніх точках нашої громади – селах Красносілка, Красностав, Мухарів, Великий Правутин, повертаючись з наростаючою енергією у серце громади – село Берездів задля того, щоб засвідчити, що ми, українці, - єдина і неподільна нація, яка живе у своїй Богом даній землі. Ті калини, які посадили учасники акції у різних селах, продовжать наш генетичний код, збережуть наш народ від бід та нещасть. Ті прапори, що майоріли усюди, дозволять нам зберегти віру та надію у мирне та світле майбутнє для кожного громадянина України. Ті речівки, що лунали у центрі села Берездів, грізною луною піднялись у небо на радість усім нам, нашим друзям та на заздрість ворогам.

Так, ми різні. Чимало роботи вже зроблено, і ще більше буде потрібно зробити. Але спільна ідея єднає зовсім різних людей. Тому саме ця акція і допомогла зрозуміти, наскільки різними та водночас однаковими ми є, що у різноманітті думок та поглядів і є наша сила, а не слабкість. А спільна праця стане запорукою процвітання нашої громади та усієї України! Слава Україні!

Сергій Опанасюк, с. Берездів   

Категорія: Наше село | Переглядів: 447 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015