Четвер, 25.04.2024, 19.38.37

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Травень » 10 » Пам'ятаємо... Перемагаємо...
Пам'ятаємо... Перемагаємо...
19.56.45

8-9 травня 2015 р. жителі нашого села долучились до всеукраїнських заходів, приурочених до Дня пам'яті та примирення та 70-ї річниці Перемоги над гітлерівською Німеччиною.

8 травня у будинку культури відбувся районний захід за участю ветеранів ІІ світової війни та учасників АТО, учасники якого поспілкувались про події 1939-1945 рр. та сучасну ситуацію в країні. Також для усіх присутніх на заході лунали пісні та найщиріші вітання від учасників художньої самодіяльності села, вихованців Берездівської районної дитячої школи мистецтв, учнів Берездівського НВК.

9 травня всі жителі села мали нагоду пройти святкової ходою від школи до будинку культури. Цьогоріч до ходи долучились воїни АТО. Традиційно її очолювали члени зразкового духового оркестру БРДШМ під керівництвом Олександра Євгеновича Невірковця. 

Після урочистої ходи настоятель нашого храму провів панахиду біля могили Невідомому солдату та пам'ятнику загиблим односельчанам.

Під час святкового мітингу пролунали вітальні слова та слова вдячності ветеранам та всім, хто вніс свій вклад у перемогу. А після мітингу у будинку культури знову лунали військові та патріотичні пісні.

Також завдяки зусиллям сільського голови та робітників усіх підприємств нашого села у було оновлено пам'ятник Невідомому солдату та прибрано центральний парк. 

  

 Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 
Категорія: Наше село | Переглядів: 408 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015