Середа, 17.04.2024, 00.33.19

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Січень » 22 » Немає ріднішої землі...
Немає ріднішої землі...
00.26.04

Часто ми зустрічаємо людей, які прагнуть втекти подалі зі своєї країни. Вони хочуть кращого життя, бігаючи у його пошуках. Але куди приводять їх ця біганина. Однозначно, в нікуди! Тому що, шукаючи кращої долі за кордоном, вони натраплять лише на гірке розчарування. Чужі люди, нові звичаї, закони, незрозумілі правила гри під назвою життя чи, швидше за все, виживання, у яку вони грати не вміють. Чи можливо знайти своє щастя там, за кордоном? Сумніваюсь. Навіть великі гроші, які вдається заробити окремим щасливчикам, не можуть зробити людину щасливою. Адже щастя вимірюється не в грошах та матеріальних благах, а в духовній гармонії людини з її оточенням. Справжнє щастя залишиться на Батьківщині. Близьких людей, кращих друзів, калину біля вікна, стежину до рідного порога не можна замінити нічим. Хіба може бути краще десь, окрім того місця, де народився і виріс? Навряд чи... Отож, перед тим як спробувати поміняти духовну гармонію на примарні матеріальні блага, слід добре подумати, не забуваючи, що ми - українці. І наш святий обов'язок - бути патріотами своєї країни!

Катерина Пасечник, юнкор проекту, учениця 10-А класу

Категорія: Особливий погляд | Переглядів: 627 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015