Субота, 20.04.2024, 14.55.00

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Січень » 16 » Нам 9 років...
Нам 9 років...
15.01.14

У січні 2015 р. проекту "Birchen Miracle" виповнилось 9 років. За ці роки ми пройшли шлях від заснування до визнання на всеукраїнському та міжнародному рівні. Водночас вистачало як похвал, так і заздрощів. Останній рік став переломним для нас. З одного боку, ми мали продовжувати діяльність, що базується лише на ініціативі керівника проекту, в складних умовах навколишньої реальності. З іншого - довести собі, своїм прихильникам і недругам, що варті тих найвищих відзнак, якими нас нагороджували у попередні роки. Вважаю, що з поставленими завданнями ми справились, а якою мірою - судити не мені... 

Кажуть, що друзі пізнаються в біді. Тому, напевно, інколи потрібно пережити і біду лише для того, щоб переоцінити свої погляди на життя і побачити без масок усіх, хто оточує нас. Найголовнішим рішенням з моменту заснування проекту стало проголошення незалежності керівником проекту у вересні 2014 р. Таке рішення напрошувалось ще з червня 2012 р., коли наш проект почали позбавляти будь-яких засобів для розвитку на рівні навчального закладу та перешкоджати його розвитку. Потім була спроба розвивати "Birchen Miracle" як позашкільний проект. Але й тут окрім усної підтримки далі справа не рухалась. Переломним моментом стала подія, коли редакція нашої газети не змогла взяти участь у 21-го Міжнародного фестивалю  дитячої демократії, телебачення, преси та творчості “Золота осінь Славутича – 2014” через відсутність підтримки тих, хто ці роки приписував всі наші здобутки собі. Мені лише порадили походити з протягнутою рукою по підприємствам та пошукати спонсорів. Даруйте, але "Birchen Miracle" - це освітній проект, що працює на базі освітньої установи. Тому далі рішення про остаточну незалежність проекту напросилось саме собою. І з того часу проект розвивається своїм власним шляхом, який обирається його керівником та учасниками. Що цим здобуто, а що втрачено - з часом дізнаємось...

Достовірно відомо на даний момент, що у 2014 р. ми продовжили свій розвиток, здобуваючи все нові вершини.

У квітні наша редакція здобула звання Лауреата XVII Міжнародного конкурсу шкільних медіа (м. Миколаїв).

У травні юнкори проекту взяли участь у ХІІ Міжнародному фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики "Прес-весна на Дніпрових схилах" (м. Київ) та знову здобули ІІІ місце у номінації «Інтернет-журналістика та ІТ проект» і 5 дипломів лауреатів фестивалю.

На обласному рівні веб-сайт berezdiv.at.ua здобув ІІІ місце у обласному конкурсі сайтів у номінації "Сайти вчителів".

Також наша команда взяла участь у обласному заочному конкурсі юних журналістів, де здобула ІІ командне та два ІІІ місця у особистому заліку. Відзначились юнкори Катерина Пасечник та Ганна Охота. 

Керівник проекту взяв участь у Десятому всеукраїнському конкурсі «Вчитель — новатор» компанії «Майкрософт Україна». 

Керівник проекту також взяв участь у Першій Обласній заочній науково-практичній Інтернет конференції "Технічна творчість молоді - шлях до інноваційного розвитку України". 

Значна увага й надалі приділяється організації інтелектуальних конкурсів на рівні школи, села, району. У червні Славутським міськрайонним управлінням юстиції у Хмельницькій області було затверджене Положення про Славутський районний щорічний інтернет-конкурс "Інтелектуали". Вперше у минулому році було організовано інтелектуальні конкурси для учнів початкових класів Берездівського НВК. 

Також у минулому році наше представництво у соціальних мережах доповнилось групами у Facebook та Odnoklassniki. Нагадаю, що у 2013 р. ми заснували групу в соцмережі VKontakte.

Але все ж найголовнішим є те, що проект продовжує свій розвиток незважаючи на обставини.

Сергій Опанасюк, керівник проекту

Категорія: Наш проект | Переглядів: 436 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 berezdiv  
0
Сьогодні ми подали заявку на «Прес-весну на Дніпрових схилах»

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015