П'ятниця, 26.04.2024, 00.11.28

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2010 » Жовтень » 11 » Кубок Славутського району з футболу. Півфінали та фінал
Кубок Славутського району з футболу. Півфінали та фінал
21.29.55

19 вересня 2010 р. на стадіоні у с. Берездів відбулись пів-фінальні матчі кубку Славутського району з футболу. 

У 1/2 фіналу жереб звів такі команди:

ФСК Берездів - ФК Малий Скнит 

ФК Ставичани - ФК Крупець

У першій грі зустрілися "давні знайомі" ФСК Берездів та ФК Малий Скнит. Ці команди постійно сперечаються за першість у Славутському районі.

Тому вже перед початком матчу можна було твердо сказати, що цей матч стане не менш цікавим за фінальний поєдинок.

Так і сталось... Вже з перших хвилин точилась жорстка боротьба на кожному клаптику поля.

Футболісти команди ФК Малий Скнит серйозно взялись за справу, атакуючи ворота ФСК Берездів.

Останні лише час від часу переходили половину поля суперників. Але до серйозних моментів справа не дійшла. Далі гра поступово перейшла у центр поля і коли вже здавалось, що футболісти ФСК Берездів перехопили ініціативу

футболіст ФК Малий Скнит потужним дальнім ударом з лівого флангу (з метрів 40-ка!) в правий верхній угол воріт відкрив рахунок. Далі гравці ФК Малий Скнит окрилені голом пішли на штурм воріт суперника. І були за це винагороджені... Після передачі у воротарський майданчик гравець ФСК Берездів зупинив м'яч і віддав передачу партнеру по команді. І все ніби нічого, якби гравці ФК Малий Скнит не почали просити, щоб суддя призначив пенальті у ворота ФСК Берездів за нібито гру рукою, якої не було. Суддя зупинив гру і таки призначив пенальті. Ця помилка судді багато коштувала берездівчанам. Пенальті забили і берездівчани мали забивати вже 2 голи у відповідь.

І вони пішли вперед ще в останні 5-7 хвилин 1 тайму. Гравці ж ФК Малий Скнит застосовували тактику дрібного фолу, зупиняючи суперників ще на підступах до штрафного майданчику (забігаючи наперед скажу, що я нарахував всього за гру більш, ніж 15 штрафних ударів для ФК Малий Скнит проти 3 для ФСК Берездів).

Другий тайм атакували гравці ФСК Берещдів. Гравці ФК Малий Скнит лише зрідка здійснювали контр атаки. І знову не обійшлось без помилки судді... Після однієї з контр атак захистник ФСК Берездів довгою пиередачею вивів на ударну позицію нападаючого, якого випередив воротар суперників, вибивши м'яч рукою поза межами штрафного майданчика. Так, Ви скажете, що суддя у такій ситуації сам вирішує жовту чи червону катрку давати, але як на мене то тут все зрозуміло. Адже це був "фол останньої надії" (тобто 100% гол), а за таке вилучають. Розповідати про те, що сталось не буду... всі і так зрозуміли. що лояльний суддя залишив воротаря у грі. Далі гравці ФК Манятин вже ледве пересувались по полю, стримуючи одну за одною атаки ФСК Берездів.

В одній з таких атак на 80 хвилині відзначився гравець ФСК Берездів Савченко Я. Хоча гравці ФСК Берездів грали на повну до останніх секунд матчу

ні удари по воротам з різних відстаней,

ні виходи "сам на сам",

ні штрафні удари

не досягали своєї мети. Тому матч так і закінчився з рахунком 2:1 на користь команди із Малого Скнита.

    У другій грі зустрілись футболісти ФК Ставичани та ФК Крупець.

У підсумку матчу у важкій та безкомпромісній боротьбі гору взяли гравці  ФК Ставичани з рахунком 2:1.

10 жовтня 2010 р. у матчі за 3-4 місце зустрілися команди ФСК Берездів та ФК Крупець.

Матч видався надзвичайно напруженим. Основний час не виявив переможця - 1:1. У післяматчевих пенальті пані фортуна посміхнулась  команді з Крупця, яка перемогла з рахунком 3:2. 

У фінальному поєдинку зустрілись команди ФК Малий Скнит та ФК Ставичани. Гра закінчилась з рахунком 2:1 на користь команди з с. Малий Скнит.

Категорія: Наше село | Переглядів: 1308 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 dimoz  
0
Да засудили тогда Инсековцев

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015