П'ятниця, 19.04.2024, 11.10.41

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Січень » 22 » Країна для молоді, молодь – для країни
Країна для молоді, молодь – для країни
19.05.51
 

У кожній державі влада має робити  все можливе задля добробуту своїх громадян. Громадяни ж повинні роблять все можливе задля добробуту своєї держави. Все в нашій планеті має певний взаємозв’язок. І якщо його хоча б трішечки порушити - гармонія зникне. Сумно, але це факт.

Я вважаю, що рушійною силою кожної країни є звичайно ж молодь. Адже саме вона прийде на зміну старшому поколінню. Саме молоді люди будуть продовжувати справи своїх батьків, будуватимуть «новий світ», у якому житимуть їхні діти. Але для успішного розвитку молодої особи потрібні сприятливі умови. Які ж це такі сприятливі умови? Це освітні заклади, що дають якісну освіту, гарантія працевлаштування після навчання, відсутність корупції, допомога молодим сім’ям, все, що сприяє розвитку і щастю молодого покоління України. В нашій країні все ніби добре, на перший погляд. Є гарні школи, знатні та престижні ВНЗ, які дійсно дають якісну освіту, але ніхто з нас, молодих людей, не має певності, що зможе знайти роботу після навчання. Пенсійний вік в Україні збільшений. Це ще одна перешкода для успішного розвитку особи. Тому що, якщо навіть і є робота, то потрібно чекати поки звільниться робоче місце, де змушений на 5 років більше працювати майбутній пенсіонер . Я дуже щаслива, що наша з вами держава робить все можливе, аби збільшити народжуваність. Але натомість щороку ми спостерігаємо лише зменшення кількості населення України. Чому? Мені здається, що багато свідомих молодих сімей просто не хочуть давати життя дітям, за майбутнє яких вони не певні через ту нестабільність, в якій ми живемо. Тому що бояться за майбутнє своїх дітей. А гроші, які дають за народження дитини, є привабливими лише для тих, хто не думає про майбутнє своїх дітей, користуючись нагодою заробити таким чином кошти через відсутність змоги влаштуватись на роботу.

Тому у цій статті я хочу закликати всіх небайдужих. Шановні, країна повинна дбати про молодь, а молодь - про країну! Лише тоді ми зможемо стати справді успішною та багатою європейською країною.               

Ганна Охота, юнкор проекту, учениця 10-А класу
Категорія: Особливий погляд | Переглядів: 522 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015