Середа, 24.04.2024, 12.33.21

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Лютий » 25 » Фізика і хімія. Науки, що завжди поряд
Фізика і хімія. Науки, що завжди поряд
18.35.18

Предметні тижні у школі є ефективною формою позакласної роботи, що активізують пізнавальну діяльність учнів, сприяють покращенню засвоєння навчальної програми, має свої освітні, виховні та розвиваючі цілі. В предметних тижнях можна виділити два важливих компоненти: практичний, що передбачає здійснення школярами практичний дій (виготовлення стінгазет, проведення експериментів, демонстраційних дослідів); та теоретичний, що дає можливість учням побувати доповідачами, опонентами, ведучими вікторин, конференцій чи дискусій, уважними слухачами. Таким був предметний тиждень (з 15.02. по 19.02.) фізики та хімії в Берездівському НВК (вчитель фізики Прокопченко В. Е., вчитель хімії – Чорнокрилюк О. М.).

Розпочався тиждень фізики та хімії лінійкою, а також в цей день була зроблена тематична виставка малюнків та стінгазет, до якої активно долучилися учні 7-11класів.

У вівторок для учнів 5-6 класів семикласниками була здійснена екскурсія не лише в хімічний кабінет нашої школи, а й проведений невеличкий екскурс в хімію, як науку. Також учні 7 класу продемонстрували усім присутнім цікаві лабораторні досліди, з вивченням властивостей деяких речовин.

У середу в стінах актового залу була проведена наукова конференція з фізики. Змістовні та цікаві повідомлення про Нобелівських лауреатів в галузі фізики підготували учнів 8 та 9 класу. Після конференція була проведена фізична вікторина для 7-10 класів, в ході якої учні не лише давали відповіді на поставлені запитання ведучих, а й провели багато практичних дослідів та експериментів з фізики. Переможцями стали: 1 місце – 9 кл., 2 місце – 8 кл., 3 місце – 7 кл., 4 місце – 10 кл.

У четвер учні 10-11 класів були залучені до диспуту про «Користь та шкоду хімії», а також були активними учасниками міні-конфренції «Харчові добавки».

У п’ятницю, в останній день предметного тижня, відбувся фізичний КВК для учнів 7-10 класів, на якому створені команди вели активну боротьбу за першість. Але фортуна посміхнулась учня 8 класу, що зайняли 1 місце, 2 місце дісталось учням 10 класу, 3 – учням 9 класу, 4 – учням 7 класу.

Гадаємо, що тиждень фізики та хімії, в нашій школі не пройшов даремно, а інтерес до цих предметів та бажання вивчати їх глибше зростатиме в наших учнів щодня.

Педагог-організатор  О.М. Чорнокрилюк

За інформацією офіційного сайту Берездівського НВК (http://bernvk.jimdo.com/)

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 391 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015