П'ятниця, 19.04.2024, 23.19.27

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Вересень » 7 » Фестиваль педагогічних інновацій
Фестиваль педагогічних інновацій
15.43.01

22-23 вересня 2016 року за організаційного сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, КНЗ «Черкаський обласний інститут  післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» буде проведено очний тур VІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій.

Для участі у Фестивалі надійшло 286 робіт із 22 областей України, а також Білорусі, Грузії, Казахстану, Литви, Молдови та Польщі за номінаціями: «Інновації у сфері дошкільної освіти»; «Інновації в організації навчально-виховного процесу в загальноосвітньому та позашкільному навчальних закладах»; «Інновації в управлінні загальноосвітніми навчальними закладами»; «Інновації у неперервному розвитку професійної компетентності педагогічного працівника».

Відповідно до рішення журі Фестивалю, переможцями визначено 105 учасників, які представили найкращі роботи, що презентують результати досліджень сучасного змісту освіти, авторські методики, технології, інноваційні методи та форми роботи, моделі навчального та виховного процесів, управлінської діяльності.

До числа переможців фестивалю потрапила робота методиста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Берездівської сільської ради Сергія Вікторовича Опанасюка, який представлятиме Хмельницьку область в очному турі Фестивалю, який відбудеться на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради. 

За матеріалами сайту Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 424 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015