Четвер, 25.04.2024, 16.43.41

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2009 » Лютий » 27 » Інтерв’ю
Інтерв’ю
05.25.47

6 лютого 2009 р. Гриценюк Наташа і Панасюк Руслана брали інтерв’ю у заступника директора з науково-методичної роботи Мосіюк Світлани Володимирівни


Наташа:
- Розкажіть нам та відвідувачам нашого сайту будь-ласка трохи про себе.
Світлана Володимирівна:
- Я, Мосіюк Світлана Володимирівна, є заступником директора з науково-методичної роботи у нашому навчальному закладі. За фахом я вчитель російської мови та літератури, німецької мови. Після закінчення інституту я відразу почала працювати в Мирутинській школі вчителем російської мови та літератури. Потім працювала викладачем у Кам’янець-Подільському державному педагогічному інституті. З 1983 р. працюю у своїй рідній школі. Професію свою я дуже люблю, на іншій роботі себе навіть не уявляю. 
Наташа:
- Ким Ви хотіли стати у дитинстві?
Світлана Володимирівна:
- Спочатку (коли мені було 5 років) я хотіла стати комбайнером, потім – агрономом. Але коли вже закінчувала школу то вирішила точно, що стану вчителем. 
Руслана: 
- Хто з сучасних людей є ідеалом для Вас?
Світлана Володимирівна:
- Для мене ідеалом є професор Амосов. Він є людиною надзвичайно великої сили волі, надзвичайно великого таланту, своєрідна особистість, яка зробила дуже багато добра для людей.
 Наташа:
- Який Ваш життєвий девіз?
Світлана Володимирівна:
- Девізів, напевно, є декілька. Останнім часом у мене девіз такий: “Мудрість полягає у тому, щоб не казати зайвих слів та не робити зайвих вчинків”. А взагалі головний життєвий девіз: “Не роби того, щоб ти не хотів би, щоб зробили для тебе”. 
Руслана: 
- Щоб Ви хотіли бачити на нашому сайті?
Світлана Володимирівна:
- Хотіла б бачити те, чим живете Ви, учні. Особливо, які питання цікавлять Вас у стосунках з однолітками, якими Ви бачите нас – вчителів. 


Категорія: Наша школа | Переглядів: 873 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 3
1 Іра Моцна  
1
Світла Володимирівна, я навіть не знала про ваше викладання в Кам'янці. Ви так побільше про себе розповідайте.

2 Yaroslav  
1
Дуже цікаво прочитати біографію знайомих людей. smile

3 natasha  
1
Чудовий сайт щоб познайомитися з новими людьми і старими друзями.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015