Четвер, 25.04.2024, 14.43.13

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2009 » Січень » 30 » Інтерв'ю
Інтерв'ю
05.22.03
27.01.2008 р. Гриценюк Наташа і Панасюк Руслана брали інтерв’ю у директора Берездівського НВК Максимчук Олени Григорівни

Наташа:

- Розкажіть нам та відвідувачам нашого сайту будь-ласка трохи про себе.

Олена Григорівна:

- Все життя мріяла стати вчителем. Можливо тому, що в школі, в якій я навчалась, а це була Хоровецька середня школа, були дуже хороші вчителі. Почала свою педагогічну діяльність піонервожатою у с. Бесідки Славутського району. Потім закінчила Кам'янець-Подільський педагогічний інститут ім. В. Затонського за спеціальністю «Вчитель російської мови та літератури». Дуже цікавим був перший рік роботи в Красноставській восьмирічній школі. З 1986 р. почала працювати в Берездівській середній школі (з 2001 – Берездівський НВК). Саме тут, працюючи спочатку педагогом-організатором, потім заступником директора з навчально-виховної роботи, а з 2005 р. – директором, переконалася, що саме школа – це храм науки, культури, духовності. Звідси виходять майбутні міністри, науковці, інженери, медики, вчителі… Саме школа є визначальним чинником суспільного розвитку країни. Усе залежить тільки від вчителя, від кожного нашого слова, навіть погляду, від кожної нашої дії. Ми, вчителі вирішуємо все на цій землі, посеред цього народу, адже ми плекаємо Людину, майбутню маму, батька, майбутнього президента нашої країни.   

Руслана:

- Якою є Ваша головна мета у житті?

Олена Григорівна:

- Я здійснила свою мрію. Маю двох дітей, я і мій чоловік працюємо вчителями. Найбільше я люблю дітей і не уявляю собі іншої роботи. Адже вважаю, що вчитель – найблагородніша професія. Я горджуся, що поряд зі мною справжні освітяни, мої колеги – люди, які з собою несуть світло, освічують дорогу іншим і осяюють їхні душі. Я вірю, що ви діти – наші учні здобудете освіту в школі, у ВУЗах, розбудуєте Україну, зробите її багатою, а себе успішними скрізь і усюди людьми.

Руслана:

- Якою для Вас є ідеальна людина?

Олена Григорівна:

- Це складне питання. Я взагалі вважаю, що ідеальною є та людина, що відповідально ставиться до виконання своїх обов’язків, любить свою професію, робить все можливе для покращення життя оточуючих її людей.

Наташа:

- Яким на Вашу думку має бути наш сайт?

Олена Григорівна:

- На вашому сайті має бути все чим живете ви, що Вас цікавить, інформація про життя нашого навчального закладу. Також хотілось би бачити цікаві статті про наше село, людей, які живуть поруч з вами, ваші мрії та плани їх реалізації.

Категорія: Наша школа | Переглядів: 1020 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015