Четвер, 25.04.2024, 22.04.30

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Лютий » 10 » 1/4 фіналу ІІ кубку з інтелектуального футболу
1/4 фіналу ІІ кубку з інтелектуального футболу
21.56.59

Матчі цієї стадії розіграшу завжди цікаві тому, що жодна з команд не бажає вибувати за крок від призових місць. Тому боротьба у кожному матчі 1/4  фіналу була напруженою та безкомпромісною. 

У 1/4 фіналу зіграли:

"Манчестер Сіті" (11 клас) - "Реал-2" (8 клас)

"Реал" (8 клас) - "Дніпро-2" (9 клас)

"Динамо" (4 клас) - "Барселона" (5 клас)

"Севілья" (10 клас) - "Динамо" (7 клас)

Перша гра 1/4 фіналу між одинадцятикласниками та дублем 8 класу відбулась 02.02.2016 р. Гра вийшла досить непростою через те, що за дубль "Реалу" зіграли майже всі основні гравці команди 8 класу. Тому фактично це була зустріч між командами, що посіли І та ІІ місця у попередньому Чемпіонаті. Через це команди грали досить обережно та багато помилялись у центрі поля. Така гра призвела до того, що за І тайм було завдано лише 1 удар у площину воріт. З початком ІІ тайму ініціативою заволоділи одинадцятикласники. Підсумком їхньої активності стали 3 небезпечні удари, останній з яких (зі штрафного у виконанні Тетяни Туринської) голкіпер восьмикласників Анна Яцюк відбити не змогла. Далі гра перейшла у звичне русло з помилками у центрі та беззубими атаками у виконанні обох команд. І вже на 22 запитанні матчу, коли одинадцятикласники вирішили, що гра вже завершена, Владислав Бандура ударом зі штрафного зрівняв рахунок. після цього гра перейшла в овер-тайм, в якому команди всі зусилля знову спрямували на захист власних воріт. Розв'язка у матчі ледве не настала на 27 запитанні, коли Максим Самковський знову вивів одинадцятикласників вперед. Та знову свою команду врятував Владислав Бандура, який на наступному запитанні ударом зі штрафного зрівняв рахунок. Тому визначення переможця матчу відклалось до серії післяматчевих пенальті, в якій сильнішими були восьмикласники, капітан яких Анна Яцюк відбила пенальті та забила вирішальний гол у ворота супротивників. 

Статистика гри:
"Реал-2" (8 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 3:2 (1:1 - основний час, 1:1 - додатковий час, 1:0 - післяматчеві пенальті)  . 

М'ячі забили: Владислав Бандура, 22, 28 - Тетяна Туринська, 15, Максим Самковський, 27

Жовті картки: Олександр Пекач, 16

Удари у ворота в основний час: 2:3

Удари у ворота в додатковий час: 1:1

Удари у серії післяматчевих пенальті: 2:1

Удари виконували:

1.

Катерина Лук'яниця - попала у штангу;

Олександр Пекач - відбив воротар.

2.

Анна Яцюк - забила гол;

Тетяна Туринська - повз воріт.

Склад команди "Реал-2": Анна Яцюк (капітан команди), Анастасія Шашко, Катерина Лук'яниця, Владислав Бандура, Володимир Калашніков, Ганна Тимчук, Катерина Гіжицька.

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Олександр Пекач (капітан команди), Тетяна Туринська, Іванна Прокопченко, Олександр Ємець (Віталій Пилипчук), Олександр Гуменюк (Максим Самковський), Надія Гнесь, Світлана Кравчук (Юрій Дьомін).

У другому чверть-фіналі, що відбувся 04.02.2016 р., зіграла ще одна команда 8 класу та дубль дев'ятого. Гра нагадала про 1/8 фіналу, в якому дев'ятикласники поступились команді 8 класу, але отримали шанс на реабілітацію завдяки перемозі дубля над шестикласниками. В свою чергу восьмикласники хотіли вивести другу команду у пів-фінал. Тому мотивації в обох команд вистачало. І вирішенням своїх завдань вони зайнялись відразу. Вже на 4 запитанні гостру атаку своєї команди завершив результативно дев'ятикласник Василь Середюк. Та вже на наступному запитанні восьмикласники зусиллями Вадима Опанасюка зрівняли рахунок. На цьому гравці "Реалу" не збирались зупинятись та ще до кінця І тайму вивели свою команду вперед. ІІ тайм розпочався з атаки команди 9 класу, що завершилась результативним ударом у виконанні Максима Хоміча. Але восьмикласники не полишали надії на перемогу і вже через 2 запитанні знову вийшли вперед. Далі гра перейшла у більш спокійне русло і все вказувало на те, що команда 9 класу знову програє. Але іншої думки був Іван Власюк, який наприкінці матчу ударом зі штрафного зрівняв рахунок те перевів гру в додатковий час. В овер-таймі команди обмінялись гострими атаками, які успішно нейтралізували голкіпери обох команд Олександра Лотоцька (8 клас) та Оксана Стецюк, яка змінила у воротах капітана команди 9 класу Діану Рабченюк у додатковому часі. У серії післяматчевих пенальті удача сприяла гравцям команди 9 класу, які вибороли путівку у 1/2 фіналу.

Статистика гри:

"Реал" (8 клас) - "Дніпро-2" (9 клас) 3:4 (3:3 - основний час, 0:1 - післяматчеві пенальті) 

М'ячі забили: Вадим Опанасюк, 5 (ш), Віталій Корженко, 9, Марія Бражук, 13 - Василь Середюк, 4, Максим Хоміч, 11, Іван Власюк, 20 (ш)

Жовті картки: Максим Хоміч, 12, Василь Середюк, 22, Олександра Лотоцька, післяматчеві пенальті

Удари у ворота в основний час: 3:3

Удари у ворота в додатковий час: 1:1

Удари у серії післяматчевих пенальті: 1:2

Удари виконували:

1.

Олександра Лотоцька - попала у штангу;

Оксана Стецюк - відбив воротар.

2.

Вадим Опанасюк - повз воріт;

Максим Хоміч - забив гол.

Склад команди "Реал": Олександра Лотоцька (капітан команди), Марія Бражук, Віталій Корженко, Іванна Гаєвська, Вадим Семенюк, Вадим Опанасюк.

Склад команди "Дніпро-2": Діана Рабченюк (капітан команди), Юлія Данильчук (Інна Долгерт), Іван Власюк, Євген Кучерук, Максим Хоміч, Оксана Стецюк, Василь Середюк.

ІІІ матч 1/4 фіналу відбувся 05.02.2016 р. Гра між командами 7 та 10 класів була особливою з огляду на те, що обидві команди не посіли призових місць у Чемпіонаті і будь-що прагнули реабілітуватися. Проте є переможці і переможені. Тому і в цьому випадку потрапити до четвірки найсильніших судилось лише одній команді. Більш активними в атакувальних діях з початку матчу були гравці 10 класу, які з другої спроби зуміли відзначитись у воротах суперників. Але гостра контратака семикласників призвела до голу у відповідь. Та десятикласники не розгубились і продовжили впевнено тримати м'яч, перегравши супротивників у центрі поля. Така перевага не перетворилась у забитий гол лише через майстерну гру голкіпера команди 7 класу Яни Пасечник, яка відбила небезпечний удар наприкінці І тайму. Але навіть вона не змогла нічого вдіяти проти штрафного на початку ІІ тайму у виконанні Дмитра Хомича, який вивів свою команду вперед. Лише після цього семикласники активізувались і розпочали атакувальні дії. Але ні 3 їхні удари у ворота, ні удар у відповідь у виконанні десятикласників не завершився взяттям воріт через те, що воротарі обох команд Яна Пасечник та Вадим Пилипчук відіграли кінцівку матчу відмінно. Тому у наступний раунд змагань пройшла більш досвідчена команда 10 класу, що хоч і у неповному складі, але досить впевнено здолала своїх супротивників. 

Статистика гри:
"Динамо" (7 клас) - "Севілья" (10 клас) 1:2

М'ячі забили: Денис Власюк, 7, - Олена Яцюк, 5 (ш), Дмитро Хомич, 12 (ш)

Жовті картки: 
Удари у ворота: 4:5

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Олександра Закалюжна, Анастасія Бражук (Віталій Гриценюк), Дмитро Стецюк, Ірина Ніжнік, Валерія Яцюк, Денис Власюк.

Склад команди "Севілья": Лариса Ніжнік (капітан команди), Дмитро Хомич, Іван Либик, Вадим Пилипчук, Олена Яцюк, Юлія Редька.

Останній матч 1/4 фіналу відбувся 8 лютого 2016 р. За право вийти до 1/2 фіналу змагались команди 4 та 5 класів. Ці суперники знайомі ще з юніорської ліги. Тому обидві команди розпочали свої атаки з перших запитань без розвідки. Наслідком такої діяльності став швидкий гол п'ятокласниці Крістіни Бондарук на 2 запитанні та не менш швидкий гол у відповідь зі штрафного у виконанні Олександра Опанасюка. Повторна спроба Крістіни Бондарук була невдалою через надійну гру голкіпера четвертокласників Діани Герасимчук. Натомість гравці "Динамо" на початку ІІ тайму знову відзначились. Цього разу гол у свій актив записала краща нападниця команди та претендентка на "Золоту бутсу" за підсумками сезону Євгенія Яцюк. Учні 5 класу після пропущеного голу розгубились настільки, що до кінця гри не змогли організувати жодної гострої атаки. Четвертокласники відзначились ще раз та довели матч до логічної перемоги.

Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Барселона" (5 клас) 3:1

М'ячі забили: Олександр Опанасюк, 4 (ш), Євгенія Яцюк, 11, Анастасія Васильчук, 14 - Крістіна Бондарук, 2

Жовті картки: Максим Зінчук, 18
Удари у ворота: 4:2

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк, Анастасія Васильчук, Діана Герасимчук, Анжела Кравчук, Максим Зінчук, Юрій Стецюк.

Склад команди "Барселона": Богдан Пилипчук (капітан команди), Ілля Кузьмич (Аліна Поліщук), Анна Хомич, Аліна Опанасюк, Богдан Козліков, Крістіна Бондарук, Ольга Гречун.

 

 

   Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 426 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015