Четвер, 25.04.2024, 08.17.24

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Лютий » 12 » 1/2 фіналу ІІ кубку з інтелектуального футболу
1/2 фіналу ІІ кубку з інтелектуального футболу
20.42.24

До четвірки кращих цьогорічного Кубку вийшли 2 команди, що стали призерами минулого Чемпіонату, 2 команди, що стали призерами минулорічного Кубку та 2 команди-дублери. За підсумками цього раунду мали визначитись 2 команди-претенденти на золоті медалі і, як ви вже здогадалися, 2 команди, що змагатимуться за бронзу.

У 1/2 фіналу зіграли:

"Реал-2" (8 клас) - "Дніпро-2" (9 клас)

"Динамо" (4 клас) - "Севілья" (10 клас)

У першому пів-фіналі, що був зіграний 9 лютого 2016 р. зійшлися дві команди з другим складом. Та такими вони є лише номінально через те, що гравцям у Кубку дозволяється переходити з основного до другого складу своєї команди та навпаки. Ось чому дехто з гравців обох команд зіграв уже втретє у протистоянні між цими класами в цьогорічному Кубку на різних стадіях фіналу. Дев'ятикласники, натхнені перемогою у попередньому раунді з перших запитань захопили ініціативу у грі. Вже з другої спроби їм вдалось відкрити рахунок у матчі. Восьмикласники взялись відіграватись лише у ІІ таймі. Але їхні масовані атаки, що завершились тричі ударами у ворота супротивників, не призвели до успіху через впевнену гру голкіпера команди 9 класу Оксани Стецюк. Натомість гострі контратаки гравців її команди принесли ще 2 забиті м'ячі для дев'ятикласників, які не лише сповна відновили своє реноме після поразки у 1/8 фіналу, а й вперше вийшли до фіналу Кубку.  

Статистика гри:
"Реал-2" (8 клас) - "Дніпро-2" (11 клас) 0:3

М'ячі забили: Максим Хоміч, 7, 20, Вадим Гонсеркевич, 13.

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:4

Склад команди "Реал-2": Анна Яцюк (капітан команди), Тетяна Хомич, Катерина Лук'яниця, Владислав Бандура (Віктор Бондарук), Олександра Лотоцька, Вадим Семенюк, Вадим Опанасюк.

Склад команди "Дніпро-2": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Іван Власюк, Андрій Андрушко, Максим Хоміч, Оксана Стецюк, Вадим Гонсеркевич.

У другому матчі 1/2 фіналу зустрілись команди 4 та 10 класів. Гра, що відбулась 11.02.2016 р., мала свої особливості. Четвертокласники у день матчу з різних причин втратили трьох своїх ключових гравців, замінивши їх однокласниками, які не виступали навіть за дубль. Десятикласники ж зібрались чи не вперше за сезон у повному складі без одного гравця основи. Тому, здавалося, результат гри був зрозумілим. Але гравці команди 4 класу були іншої думки і продемонстрували це вже на 3 запитанні, завдавши удару у ворота супротивників. Але голкіпер десятикласників Олександр Возлюк був на місці та розпочав атаку своєї команди, що завершилась безрезультатним ударом у ворота четвертокласників. Після обміну люб'язністю команди зосередились на позиційній грі, віддаючи перевагу захисним діям. Та вже на початку ІІ тайму гравці команди 4 класу стараннями Юрія Стецюка вийшли вперед. У відповідь десятикласники активізувались і з другої спроби забили гол у відповідь наприкінці матчу. Спроби гравців "Динамо" вирішити питання виходу у фінал ще до кінця основного часу не увінчались успіхом. Але вони продовжили свої спроби і в додатковий час. Така наполегливість була нагороджена сповна. Спочатку на 23 запитанні команда 4 класу вийшла вперед, а потім наприкінці матчу оформив дубль Юрій Стецюк, поставивши усі крапки над "і" у цьому матчі. Команда "Динамо" (4 клас) зустрінеться у фіналі з командою 9 класу, а десятикласники боротимуться за ІІІ місце у грі з восьмикласниками.

 Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Севілья" (10 клас) 3:1 
(1:1 - основний час, 2:0 - додатковий час)

М'ячі забили: Юрій Стецюк, 10, 27, Віталій Тарабанчук, 23 - Вадим Пилипчук, 17

Жовті картки: Олександр Возлюк, 4, Анастасія Васильчук, 28

Удари у ворота в основний час: 3:3

Удари у ворота в додатковий час: 2:0

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Ульяна Семенюк, Анастасія Васильчук, Віталій Тарабанчук, Анжела Кравчук, Іван Малишев, Юрій Стецюк.

Склад команди "Севілья": Лариса Ніжнік (капітан команди), Ольга Охота, Віталій Броніч, Тетяна Соколець, Олександр Возлюк, Вадим Пилипчук, Олена Яцюк.

   Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 338 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015